IMBIROWY KREM Z PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW Z CHRUPIĄCĄ SZYNKĄ SZWARCWALDZKĄ NA BAZIE KONCENTRATU BULIONU DROBIOWEGO KRAKUS

13 kliknięć
09.11.2017
blog: Miętowy Garnuszek

Przepis: IMBIROWY KREM Z PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW Z CHRUPIĄCĄ SZYNKĄ SZWARCWALDZKĄ NA BAZIE KONCENTRATU BULIONU DROBIOWEGO KRAKUS

Jesień to czas przeskoku z ciepłego, słonecznego lata, do znacznie chłodniejszej jesieni. Staramy się wówczas ogrzać na wszystkie możliwe sposoby. Grube swetry, kubek gorącej herbaty, ciepłe światło świec w domu. Również to, co jemy może nam w tym pomóc. Nie bez przyczyny w tym okresie królują w kuchni korzenne przyprawy i bardziej treściwe posiłki. Jako, że jestem matką i mam sporo na głowie, to cenię sobie każdą wolną...

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6522

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1642

    PatK
    PatK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pat-elnia
    Drobiowe kąski w skórce z szynki szwarcwaldzkiej i najlepsze puree

    Drobiowe kąski w skórce z szynki... 47