INDYCZA WĄTRÓBKA Z CEBULĄ

441 kliknięć
19.06.2017
blog: Moje Walijskie Pichcenie ...

Przepis: INDYCZA WĄTRÓBKA Z CEBULĄ

Bardzo lubię wątróbkę z indyka. Chociaż właściwie smakiem nie różni się ona od kurzej, to jednak wolę ją bo jest zdecydowanie większa, i wg mnie apetyczniejsza niż ta pierwsza. Podaję ją zawsze z dużą ilością smażonej cebuli, która niweluje lekko metaliczny smak każdej wątroby. Składniki: ok 600 g wątróbki z indyka 3 spore cebule 2 ząbki czosnku sól pieprz ziołowy majeranek masło klarowane (ew.olej) Wykonanie: Cebulę kroimy...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Wątróbka indycza smażona

    Wątróbka indycza smażona 467