Indyk faszerowany burakami w cieście francuskim

65 kliknięć
20.07.2016
blog: Pyry na Gaz

Przepis: Indyk faszerowany burakami w cieście francuskim

Soczyste mięso, delikatna słodycz buraczków, chrupiące orzechy a wszystko to ukryte pod złocistym ciastem francuskim. Składniki: pierś z indyka 2-3 średnie buraki (można użyć więcej i spożytkować buraczki pozostałe po faszerowaniu jako smaczną jarzynkę) dwie garści obranych orzechów włoskich (około 30 szt.) opakowanie ciasta francuskiego 2 łyżki masła 3/4 szklanki pełnego mleka olej do smażenia łyżeczka cukru sól, zioła...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6524

    kmiec.ag
    kmiec.ag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Tablecloth
    Indyk w cieście francuskim

    Indyk w cieście francuskim 271