“Italia do zjedzenia” – Bartek Kieżun – recenzja

16 kliknięć
22.11.2017
blog: Ugotowane Pozamiatane

Przepis: “Italia do zjedzenia” – Bartek Kieżun – recenzja

Osobiście jestem italofilem, często spędzam wakacje we Włoszech i lubię regionalne smaki Bel Paese. Wychowałam się też czytając „Obrazy Włoch” Muratowa i “Barbarzyńcę w ogrodzie” oraz sporo kryminałów i raczej drugorzędnych relacji z podróży do Włoch typu „Pod słońcem Toskanii”. Na moim blogu jest też sporo włoskich przepisów. Dlatego nie mogłam się doczekać “Italii do zjedzenia”. To nowa książka autora bloga Krakowski...

Zobacz także przepisy na:

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Zjeść Rzym, odcinek słodki

    Zjeść Rzym, odcinek słodki 15