Jagody w syropie II

872 kliknięcia
07.07.2014
blog: Obżarciuch

Przepis: Jagody w syropie II

II sposób na smaczne jagody w syropie, które zachowują swój kształt i są idealne do jogurtów, deserów i lodów Ilość: 8 słoików 400 ml Składniki na jagody w syropie: 3 kg jagód 1 kg cukrów Przygotowanie jagód w syropie: Jagody oczyszczamy, płuczemy, osączamy z wody i mieszamy z cukrem. Następnie odstawiamy na dobę, aż jagody puszczą sok. Przekładamy do słoików razem z sokiem i pasteryzujemy około 10 minut. Smacznego!!!

Zobacz także przepisy na:

    6.

    6. 108

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Jagody w syropie

    Jagody w syropie 828

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Przepisy na domowe przetwory

    Przepisy na domowe przetwory 2577

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Przepisy na domowe przetwory

    Przepisy na domowe przetwory 7053

    CakeCaprice
    CakeCaprice Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cake Caprice
    Jagody w syropie

    Jagody w syropie 216

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Jagody w syropie II

    Jagody w syropie II 872