Jaja faszerowne sardynkami

44 kliknięcia
01.04.2017
blog: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Przepis: Jaja faszerowne sardynkami

Jaja faszerowane to obowiązkowy przysmak na wielkanocnym stole. Można je podać na wiele sposobów. Ta smaczna przystawka sprawdzi się również na weekendowe śniadanie. Dzisiejsze jaja faszerowane są sardynkami. Sardynki to nie tylko bogactwo kwasów omega-3, ale skarbnica jodu, wapnia i witaminy B 12. Prosto, szybko, zdrowo i bardzo smacznie! Składniki: 4 jajka 1 puszka sardynek sok z cytryny sól, papryka mielona...

Zobacz także przepisy na:

    rstolp102
    rstolp102
    sardynki w sałatce
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sardynki w sałatce

    sardynki w sałatce 138

    Tradycyjna Kuchnia
    Tradycyjna Kuchnia
    Jajo z rybką
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jajo z rybką

    Jajo z rybką 57

    peggi
    peggi
    Jajeczna awanturka
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jajeczna awanturka

    Jajeczna awanturka 153

    Krystyna Gerc
    Krystyna Gerc
    Pasta z sardynek
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasta z sardynek

    Pasta z sardynek 803

    Ana
    Ana
    PASTA Z SARDYNEK
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PASTA Z SARDYNEK

    PASTA Z SARDYNEK 2516