Jajka faszerowane pastą z makreli z dodatkiem oleju rzepakowego

74 kliknięcia
16.04.2017
blog: Kulinarne przygody Gatity

Przepis: Jajka faszerowane pastą z makreli z dodatkiem oleju rzepakowego

To już ostatnia moja propozycja na wielkanocne dania w tym roku.Jajka faszerowane pastą z makreli bardzo przypadły nam do gustu. Dodatek koncentratu pomidorowego idealnie podkreśla smak wędzonej ryby, a jej kolor fajnie kontrastuje z bielą białek. Jeśli macie w domu szprycę, napełnijcie ją pastą i ładnie udekorujcie jajka. Będą się o wiele lepiej prezentowały na stole, niż takie napełnione zwykłą łyżką. Do przygotowania...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Aktywne żywienie
    Aktywne żywienie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Aktywne żywienie
    Pasta z makreli

    Pasta z makreli 46