JAK GRZYBY – TO TYLKO NA MAŚLE!

3811 kliknięć
02.10.2015
blog: cieszsiesmakiem.pl

Przepis: JAK GRZYBY – TO TYLKO NA MAŚLE!

Żaden sos albo zupa. Jedynie słuszna koncepcja – patrz powyżej. Masło, czosnek, sól, pieprz i nic więcej. Takie połączenie wydobywa i podkreśla smak grzybów. W tym roku bezkarnie nazbierałam szmaciaków, które od 9 października 2014 zostały wykreślone z listy gatunków chronionych. Grzyb wielu imion – płaskorz, sorokop, siedzuń, siedź, kozia broda kędzierzawa, kozia broda włoska, szmaciak gałęzisty, siedzuń borowy, strzępiak...

Zobacz także przepisy na:

    Maria Romańska
    Maria Romańska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Figa Smakiem
    Grzyby na maśle

    Grzyby na maśle 235

    elik
    elik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eli gotowanie
    Grzyby duszone

    Grzyby duszone 2582

    Piłka w kuchni
    Piłka w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Piłka w kuchni
    Grzyby leśne w śmietanie

    Grzyby leśne w śmietanie 2195

    sos2
    sos2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kucharz po godzinach
    Grzyby w śmietanie

    Grzyby w śmietanie 2477

    Maria Romańska
    Maria Romańska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Figa Smakiem
    Grzyby na maśle

    Grzyby na maśle 155

    gcichowski
    gcichowski Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy babci Gosi
    Grzyby

    Grzyby 2459