Jak pokryć tort masą cukrową? (instrukcja krok po kroku)

511 kliknięć
08.04.2013
blog: Pin-up Cake

Przepis: Jak pokryć tort masą cukrową? (instrukcja krok po kroku)

Z gotową masą cukrową na pewno pracuje się łatwiej, nie jest taka kapryśna, jak ta zrobiona własnoręcznie. Ale skoro już się zdecydujmy przygotować ją sami, to trzeba ją jakoś na tym torcie umieścić. Przedstawiam na to mój sposób, krok po roku. Instrukcja dla bardzo początkujących. Zaczynam od pokrycia tortu gęstym kremem maślanym, który zespala całą konstrukcję. Przepis wyszperanytutaj. Krem maślany (składniki na pokrycie...

Zobacz także przepisy na:

    Miętowy Garnuszek
    Miętowy Garnuszek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cudolepki
    Piętrowy tort - krok po kroku

    Piętrowy tort - krok po kroku 1479

    omnomnom-blog
    omnomnom-blog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Omnomnom - blog kulinarny
    ZygZak-owy tort

    ZygZak-owy tort 825

    karina2882
    karina2882 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowe Torty
    Cukrowe Różyczki, krok po kroku

    Cukrowe Różyczki, krok po kroku 334

    Ansia
    Ansia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pin-up Cake
    Biała masa cukrowa (lukier plastyczny)

    Biała masa cukrowa (lukier plastyczny) 975

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Krem maślany (masa maślana)

    Krem maślany (masa maślana) 3111

    anahitka9
    anahitka9 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Caketime
    Podstawy dekorowania tortów - film

    Podstawy dekorowania tortów - film 971

    Zmysłowe smaki
    Zmysłowe smaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zmysłowe smaki
    Tort Barbie krok po kroku

    Tort Barbie krok po kroku 320