Jak słodzić, żeby nie było zbyt słodko

101 kliknięć
06.02.2015
blog: Italianizzato

Przepis: Jak słodzić, żeby nie było zbyt słodko

Sposoby przeprowadzania fermentacji wtórnej w cydrze Jakiś czas temu opublikowałem przepis na domowy cydr i wyjaśniłem w kilku słowach, jak przebiega proces produkcyjny. Nie byłbym jednak sobą, gdybym nie drążył tematu (tym bardziej, że wiąże się on z moimi winiarskimi zainteresowaniami). Po kilku testach i kilku przeczytanych książkach dotyczących tematu zebrałem i opracowałem wybrane metody przeprowadzania fermentacji...

Zobacz także przepisy na:

    kuchareczka
    kuchareczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    moja e-książka kucharska
    żurawina do mięsa

    żurawina do mięsa 6407

    kulinarny fotoblog
    kulinarny fotoblog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny fotoblog
    sos żurawinowy

    sos żurawinowy 9597

    MartaF
    MartaF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchennym raju
    Kajmakowo-bananowo-piankowe ciasto

    Kajmakowo-bananowo-piankowe ciasto 156

    Shinju
    Shinju Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne wędrówki Shinju
    Brigadeiros

    Brigadeiros 368

    imam
    imam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    teraz-tarta.blogspot.com
    Batoniki musli

    Batoniki musli 1102

    Herbiwo
    Herbiwo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Herbivore's meals
    368. Zbyt słodko

    368. Zbyt słodko 73

    agatagy
    agatagy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dietetycznie w kuchni
    Koktajl avocado-kiwi

    Koktajl avocado-kiwi 340

    kuchara78
    kuchara78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    z cukrem pudrem
    likier kokosowy

    likier kokosowy 3833