Jak umyć mocno przypalony garnek lub rondel emaliowany.

206 kliknięć
12.03.2015
blog: Przepisy i porady kulinarne

Przepis: Jak umyć mocno przypalony garnek lub rondel emaliowany.

Gdy przypali nam się garnek lub rondel emaliowany trzeba wlać do niego ciepłą , osoloną wodę i odstawić na kilka godzin, aby spalenizna odmokła. Następnie wodę zagotowujemy, wylewamy, a naczynie dokładnie myjemy. Tak namoczona spalenizna powinna nam odejść bez problemu. Pozdrawiam gorąco !

Zobacz także przepisy na:

    CośDobrego
    CośDobrego Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Coś Dobrego
    Konfitura z wiśni

    Konfitura z wiśni 8170

    Muscat
    Muscat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zatoka Rozkoszy
    Pieczeń wołowa "na dziko"

    Pieczeń wołowa "na dziko" 2591

    BibliaSmakow
    BibliaSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biblia Smaków
    Garnek na 3 sposoby

    Garnek na 3 sposoby 325

    drabina0395
    drabina0395 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Malinowo w kuchni
    5 rad / sól

    5 rad / sól 42

    CośDobrego
    CośDobrego Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Coś Dobrego
    Konfitura z malin

    Konfitura z malin 1360