Jakie zboża bezglutenowe warto jeść i co z nich zrobić?

104 kliknięcia
27.11.2016
blog: AgaMaSmaka.pl

Przepis: Jakie zboża bezglutenowe warto jeść i co z nich zrobić?

Niejedna osoba, kiedy dowiaduje się, że nie mogę jeść glutenu, a więc ogólnodostępnego pieczywa, makaronów, ciast i słodyczy, wykrzykuje z przerażeniem: „To co ty właściwie jesz??” Otóż jem bardzo dużo i nie narzekam na brak dodatków węglowodanowych. Aby zadać kłam przekonaniu, że dieta bezglutenowa musi byćmonotonna, a zboża bezglutenoweograniczają się do białego ryżu,przedstawię Ci dziś wszystkie zboża (a przede wszystkim...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Zmysłowe smaki
    Zmysłowe smaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zmysłowe smaki
    Jak ugotować kukurydzę

    Jak ugotować kukurydzę 78

    Ewe
    Ewe Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HILDEGAR
    OWIES ZBOŻE CENIONE PRZEZ ŚW. HILDEGARDĘ

    OWIES ZBOŻE CENIONE PRZEZ ŚW. HILDEGARDĘ 44