Jarmuż z pomidorkami

615 kliknięć
24.09.2013
blog: królestwo garów

Przepis: Jarmuż z pomidorkami

100 g bekonu w plastrach, 300 g jarmużu, 400 g pomidorków koktajlowych, 1,5 cebuli, 3 ząbki czosnku, sól, cukier, gałka muszkatołowa, 2-3 gałązki tymianku, kilka listków bazylii, pieprz młotkowany z kolendrą Kamis, ostra mieszanka przypraw Kamis, oliwa, Jarmuż umyć, wyciąć z liści nerwy, sparzyć w osolonej i ocukrzonej wodzie. Bekon pokroić w poprzek, w paski o szerokości 0,5 cm. Cebulę pokroić w półplasterki. Na rozgrzaną...

Zobacz także przepisy na:

    Made in Kitchen
    Made in Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Made in Kitchen
    Jarmuż

    Jarmuż 5636

    Jola M
    Jola M Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    jola'scooking
    Jarmuż

    Jarmuż 9788

    jadwigakozela
    jadwigakozela Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotujemy z pomyslem
    Jarmuż

    Jarmuż 15282

    Made in Kitchen
    Made in Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Made in Kitchen
    Jarmuż

    Jarmuż 6095

    Made in Kitchen
    Made in Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Made in Kitchen
    Jarmuż

    Jarmuż 2047

    asiapolak
    asiapolak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity blog
    Jarmuż

    Jarmuż 13338

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Jarmuż z pomidorkami

    Jarmuż z pomidorkami 615