Jedz i chudnij - DELIKATNA ZUPA KREM ze ZDREWNIAŁYCH KOŃCÓW SZPARAGÓW

46 kliknięć
26.06.2017
blog: Dietolog

Przepis: Jedz i chudnij - DELIKATNA ZUPA KREM ze ZDREWNIAŁYCH KOŃCÓW SZPARAGÓW

Przygotowując jakieś pyszne szparagowe danie, na przykład SZPARAGI pod CEBULOWYM BESZAMELEM, najczęściej w przepisie zaleca się oberwać twarde, zdrewniałe końce szparagów. Mimo, że są one łykowate, zawierają w sobie mnóstwo smaku i aromatu. W mojej kuchni, nic nie może się zmarnować, więc z końcówek przygotowuję zupę krem. Wy także spróbujcie, taka zupa to świetny wstęp do prawdziwej szparagowej uczty. Szkoda wyrzucać taki...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Kropla Oliwy
    Kropla Oliwy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kropla Oliwy
    Krem ze szparagów

    Krem ze szparagów 31

    Ada0
    Ada0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oryginalny smak
    Zupa krem z białych szparagów

    Zupa krem z białych szparagów 60

    mimiwiki
    mimiwiki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Kuchenne Rewelacje
    Krem ze szparagów

    Krem ze szparagów 40

    Monika Chodyna
    Monika Chodyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Monika Chodyna
    Zupa krem szparagowa

    Zupa krem szparagowa 967