Jedz i chudnij - DELIKATNA ZUPA KREM ze ZDREWNIAŁYCH KOŃCÓW SZPARAGÓW

34 kliknięcia
26.06.2017
blog: Dietolog

Jedz i chudnij - DELIKATNA ZUPA KREM ze ZDREWNIAŁYCH KOŃCÓW SZPARAGÓW

Przygotowując jakieś pyszne szparagowe danie, na przykład SZPARAGI pod CEBULOWYM BESZAMELEM, najczęściej w przepisie zaleca się oberwać twarde, zdrewniałe końce szparagów. Mimo, że są one łykowate, zawierają w sobie mnóstwo smaku i aromatu. W mojej kuchni, nic nie może się zmarnować, więc z końcówek przygotowuję zupę krem. Wy także spróbujcie, taka zupa to świetny wstęp do prawdziwej szparagowej uczty. Szkoda wyrzucać taki...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    ZUPA KREM Z BROKUŁA I SZPARAGÓW

    ZUPA KREM Z BROKUŁA I SZPARAGÓW 11

    StaryZeszyt
    StaryZeszyt Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stary Zeszyt
    Zupa krem ze szparagów

    Zupa krem ze szparagów 24