Jesienna Zupa z fasoli mung, dyni i czarnej soczewicy

93 kliknięcia
18.10.2017
blog: Szkrab Je Sam

Przepis: Jesienna Zupa z fasoli mung, dyni i czarnej soczewicy

Fasola Mung zawierabiałko,witaminy B1,B2,B5,B6,B9(kwas foliowy), K, E, C i A oraz wiele pierwiastków takich jak: magnez, mangan, selen, wapń, fosfor, żelazo, miedź, potas i cynk. Więcej jej temat możecie poczytaćtu Czarna cieciorka zawiera - fosfor, potas, cynk, witaminę B9, żelazo, magnez, błonnik. Dynia zawiera -A, B1, B2, C, PP, ponadto składniki mineralne, zwłaszcza fosfor, żelazo, wapń, potas i magnez oraz mnóstwo...

Zobacz także przepisy na:

    Kuchnia Letycji
    Kuchnia Letycji Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Letycji
    Zupa z fasoli mung

    Zupa z fasoli mung 3929

    CzteryWegany
    CzteryWegany Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cztery wegany i pies
    Jesienna zupka błotna

    Jesienna zupka błotna 105

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6498

    Pawel Hadrian
    Pawel Hadrian Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowsze Jedzenie
    Kotleciki z fasoli mung

    Kotleciki z fasoli mung 409

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1632

    edysqa
    edysqa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zakręcony wege obiad
    Pasta "śródziemnomorska"

    Pasta "śródziemnomorska" 377

    Bonduelle
    Bonduelle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Warzywne inspiracje
    Pikantny krem z dyni

    Pikantny krem z dyni 386 @

    Patrysiowa
    Patrysiowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kraina dobrej kuchni
    Zupa fasolowa

    Zupa fasolowa 503

    klaudyna
    klaudyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    veganism in progress
    Wrześniowe zupy

    Wrześniowe zupy 71