KANDYZOWANA SKÓRKA POMARAŃCZY I CYTRYNY

197 kliknięć
06.11.2013
blog: Słodkie zapomnienie

Przepis: KANDYZOWANA SKÓRKA POMARAŃCZY I CYTRYNY

Gorąco zachęcam do zrobienia własnej kandyzowanej skórki pomarańczowej i cytrynowej. Jest to świetny dodatek do ciast i deserów,a wykonanie jest banalnie proste bo potrzebujemy jedynie skórki z pomarańczy/cytryny, cukier oraz słoiczek. Podam Wam dwie metody, jedną stosowała moja babcia i jest niezawodna i nie ukrywam, że jestem zwolenniczką właśnie tej metody ale trzeba na skórkę wtedy poczekać około 4 tygodni druga metoda...

Zobacz także przepisy na:

    aniamat
    aniamat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolandminty
    KANDYZOWANA SKÓRKA Z POMARAŃCZY

    KANDYZOWANA SKÓRKA Z POMARAŃCZY 93

    wiosenka27
    wiosenka27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksplozja smaku
    Kandyzowana skórka pomarańczy

    Kandyzowana skórka pomarańczy 143

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Kandyzowana skórka z pomarańczy

    Kandyzowana skórka z pomarańczy 205