Kanie smażone, marynowane w zalewie octowej

4962 kliknięcia
02.09.2012
blog: Smaczna Pyza

Przepis: Kanie smażone, marynowane w zalewie octowej

Zdarza się, chociaż niezbyt często, że kani jest dużo. Tak dużo, że nie dalibyśmy rady zjeść całego kosza tych pysznych grzybów. Można je przetwarzać na różne sposoby a nawet suszyć czy mrozić w całości, ale ja bardzo lubię kanie w zalewie octowej. Podobnie przygotowuje się niewielkie ryby czy rybne kawałki, ale niektóre grzyby też bardzo dobrze się sprawują w takim wydaniu. składniki: ok. 30 kapeluszy czubajki kani i...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Kanie w zalewie octowej

    Kanie w zalewie octowej 9835

    Marioolkaaaaa
    Marioolkaaaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Smażone sowy w zalewie octowej

    Smażone sowy w zalewie octowej 963

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Ryba smażona w zalewie octowej

    Ryba smażona w zalewie octowej 7714

    iziona
    iziona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Izioni pyszne smaki
    Smażone kanie w zalewie

    Smażone kanie w zalewie 318

    Maja K
    Maja K Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na wschodzie Polski...
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 21514