Kapusta włoska faszerowana kaszą perłową i cielęciną

83 kliknięcia
07.08.2017
blog: jak szef

Przepis: Kapusta włoska faszerowana kaszą perłową i cielęciną

Idealna sprawa dla tych którzy nie mają wprawy w zawijaniu gołąbków luz zwyczajnie tego nie lubią:) Podane proporcje są dla 2 lub 4 osób w zależności od apetytu i pojemności żołądka. 1 mała kapusta włoska 250 g mięsa cielęcego mielonego 200 g kaszy perłowej 1 mała cebula 1 ząbek czosnku 2 łyżki mleka 1,5 łyżki pasty pomidorowej 1 łyżka masła 1 łyżka oleju słonecznikowego sól i pieprz do smaku SOS 400 ml pomidorów pelatti 1...

Zobacz także przepisy na:

    jantar92
    jantar92 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Napiecyku
    Gołąbki z kaszą jaglaną

    Gołąbki z kaszą jaglaną 1398

    pchelka
    pchelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czym chata bogata
    cielęcina na obiad

    cielęcina na obiad 1381

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6533

    Kuchenny Blat
    Kuchenny Blat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenny Blat
    Gołąbki wegetariańskie

    Gołąbki wegetariańskie 1917

    elka72
    elka72 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni i ogrodzie
    Gołąbki z kaszą perłową

    Gołąbki z kaszą perłową 350

    NinaJG
    NinaJG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Sam!
    Fantazja jęczmienna na liściu kapusty

    Fantazja jęczmienna na liściu kapusty 78