Karp w maśle

717 kliknięć
11.01.2013
blog: Zdrowa Kuchnia

Karp w maśle

Karpia podzielić na kawałki. Przyprawić je solą, pieprzem i wegetą. Kawałki karpia ułożyć w blaszce lub naczyniu żaroodpornym. Obłożyć je pokrojonym w kostkę masłem. Masła powinno być dużo. W czasie pieczenia ryba powinna być częściowo zanurzona w roztopionym maśle. Piec około 25 minut w 180 stopniach.

Zobacz także:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Karp (5)

    Karp (5) 66

    Zdrowa Kuchnia
    Zdrowa Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowa Kuchnia
    Karp w maśle

    Karp w maśle 717

    Gospodyni Miejska
    Gospodyni Miejska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gospodyni Miejska
    Karp w maśle

    Karp w maśle 334

    gcichowski
    gcichowski Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy babci Gosi
    Karp w galarecie

    Karp w galarecie 74

    lenarti
    lenarti Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kociołek Iwony
    Karp w galarecie

    Karp w galarecie 6727

    laleczka20
    laleczka20 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozowakuchnia
    Karp smażony w dzwonka

    Karp smażony w dzwonka 251

    rzelkazag
    rzelkazag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w czekoladzie
    Karp w warzywach

    Karp w warzywach 109

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    KARP SMAŻONY W ZALEWIE

    KARP SMAŻONY W ZALEWIE 227

    ullinek
    ullinek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Qchnia Uli
    Karp smażony w migdałach

    Karp smażony w migdałach 37

    niecodziennikpary
    niecodziennikpary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    niecodziennikpary
    Karp w galarecie

    Karp w galarecie 88

    Netka
    Netka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Netka w kuchni
    Karp w galarecie

    Karp w galarecie 3820