Karp w migdałach z puree z fasoli

100 kliknięć
24.06.2014
blog: Smakowity blog kulinarny

Przepis: Karp w migdałach z puree z fasoli

Składniki: 800 g karpia 70 g migdałów w płatkach 1 jajko sól pieprz biały mielony odrobina mąki 50 ml oleju do smażenia Puree z fasoli: 250 g fasoli białej gałązka tymianku 2 ząbki czosnku sól, pieprz oliwa Przygotowanie: Karp:Bierzemy 2 płaty karpia, wycinamy ości z części brzusznej, odcinamy płetwy i część ogonową. Filety kroimy na mniejsze kawałka- każdy na 4. Resztki ryby możemy wykorzystać do przygotowania bulionu...

Zobacz także przepisy na:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    PUREE Z KALAFIORA Z ROQUEFORTA

    PUREE Z KALAFIORA Z ROQUEFORTA 820

    AbcMojejKuchni
    AbcMojejKuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Abc Mojej Kuchni
    Grillowany karp

    Grillowany karp 4918

    doowa
    doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    Moja wigilia 2013

    Moja wigilia 2013 569

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2912

    Aleksandra
    Aleksandra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Aleksandry
    KARP ŚWIĄTECZNY

    KARP ŚWIĄTECZNY 5737

    @Piniata
    @Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Piniata
    Karp w migdałach

    Karp w migdałach 1414