Karp w migdałach z puree z fasoli

97 kliknięć
24.06.2014
blog: Smakowity blog kulinarny

Przepis: Karp w migdałach z puree z fasoli

Składniki: 800 g karpia 70 g migdałów w płatkach 1 jajko sól pieprz biały mielony odrobina mąki 50 ml oleju do smażenia Puree z fasoli: 250 g fasoli białej gałązka tymianku 2 ząbki czosnku sól, pieprz oliwa Przygotowanie: Karp:Bierzemy 2 płaty karpia, wycinamy ości z części brzusznej, odcinamy płetwy i część ogonową. Filety kroimy na mniejsze kawałka- każdy na 4. Resztki ryby możemy wykorzystać do przygotowania bulionu...

Zobacz także przepisy na:

    OdczarujGary
    OdczarujGary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KARP SMAŻONY W PŁATKACH MIGDAŁÓW

    KARP SMAŻONY W PŁATKACH MIGDAŁÓW 130

    Joaska
    królestwo garów Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2889

    laura
    Cafe Babilon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PUREE Z KALAFIORA Z ROQUEFORTA

    PUREE Z KALAFIORA Z ROQUEFORTA 815

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Książki o jedzeniu na święta

    Książki o jedzeniu na święta 127

    Wino i kuchnia
    Wino i kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Karp piernikowy - odsłona trzecia

    Karp piernikowy - odsłona trzecia 231

    @Piniata
    Kulinarna Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Karp w migdałach

    Karp w migdałach 1404

    Aleksandra
    Przepisy Aleksandry Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KARP ŚWIĄTECZNY

    KARP ŚWIĄTECZNY 5696

    doowa
    Moje Małe Czarowanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja wigilia 2013

    Moja wigilia 2013 542

    AbcMojejKuchni
    Abc Mojej Kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grillowany karp

    Grillowany karp 4882

    Wszechjedząca
    Kobieta Wszechjedząca Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ekspresłówka #3 Grzeczność

    Ekspresłówka #3 Grzeczność 770