Karp z piekarnika z cytryną i cebulą

7812 kliknięć
25.04.2014
blog: kulinarny świat konczi i szpileczki

Przepis: Karp z piekarnika z cytryną i cebulą

Ja do tej pory karpia jadłam tylko w Święta i tak mi się kojarzył. Karp smażony w tradycyjnej panierce to danie, na które czekam cały rok, aż do grudnia, bo pewnie jakby się go jadło częściej nie smakowałby tak dobrze w Święta. Jednak ostatnio robiąc generalne czyszczenie zamrażarki na jej dnie odnalazłam zapomniany, zamrożony płat karpia. Stwierdziłam, że za długo by mu było czekać aż do grudnia na swoją kolejkę i że...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    KARP Z PIECZARKAMI I CEBULKĄ

    KARP Z PIECZARKAMI I CEBULKĄ 213

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z miłości do gotowania
    Karp pieczony w piwie

    Karp pieczony w piwie 3811

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    karp pieczony

    karp pieczony 17989

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Karp cytrynowo-ziołowy

    Karp cytrynowo-ziołowy 38

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Karp cytrynowo-ziołowy

    Karp cytrynowo-ziołowy 772

    Aleksandra
    Aleksandra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Aleksandry
    KARP ŚWIĄTECZNY

    KARP ŚWIĄTECZNY 5741