Kiedy najlepiej solić gotowaną brukselkę.

49 kliknięć
12.04.2015
blog: Przepisy i porady kulinarne

Przepis: Kiedy najlepiej solić gotowaną brukselkę.

Brukselkę najlepiej jest solić dopiero po ugotowaniu lub pod sam koniec gotowania, by nie straciła pięknego zielonego koloru. Pozdrawiam gorąco !

Zobacz także przepisy na:

    kasiac
    kasiac Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Posadzone i zjedzone
    Klopsiki w sosie pomidorowym

    Klopsiki w sosie pomidorowym 3011

    Małgosia Kamila
    Małgosia Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pani Kucharka
    Zupa brukselkowa

    Zupa brukselkowa 1061

    Pikku Ish
    Pikku Ish Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Notatnik Natalii
    Brukselka z wody

    Brukselka z wody 53

    Liska
    Liska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Plate
    Makaron z brukselką

    Makaron z brukselką 783

    bleku
    bleku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spispotraw
    Brukselka i puree z batatów

    Brukselka i puree z batatów 419

    evergreen
    evergreen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na krachym spodzie
    Krem z brukselki

    Krem z brukselki 233

    krzywakromeczka
    krzywakromeczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    krzywa kromeczka
    Brukselka pod beszamelem

    Brukselka pod beszamelem 364

    Ela Ma
    Ela Ma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    potrawy półgodzinne
    Rozebrana brukselka

    Rozebrana brukselka 494

    agni
    agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Całkiem smaczne życie
    PIECZONA BRUKSELKA

    PIECZONA BRUKSELKA 235

    majaskorupska
    majaskorupska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Maja Skorupska
    brukselka z pastą sezamową

    brukselka z pastą sezamową 140

    marta10
    marta10 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wyspa marty
    Brukselka

    Brukselka 4591