Kimchi, czyli kiszenie po azjatycku

70 kliknięć
20.12.2016
blog: MarcinChef

Przepis: Kimchi, czyli kiszenie po azjatycku

Kiszona kapusta to domena nie tylko Polaków. Taki sposób przygotowywania warzy pokochali także mieszkańcy krajów azjatyckich. Kapusta pekińska 2 pęczki jarmużu 2 marchewki 2 pęczki dymki 2 łyżki soli 2 papryczki chili Główka czosnku Imbir 6 łyżek sosu sojowego 6 łyżek wody Kiszona kapusta to bardzo popularny dodatek do polskiego obiadu. Kapustę kiszą jednak nie tylko Polacy. Kimchi to popularne na wschodzie kiszone warzywa...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Prezydentowa
    Prezydentowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Prezydentowej
    Kimchi Stir - Fry

    Kimchi Stir - Fry 345

    Dota
    Dota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oneginetatopa
    Koreański omlet z kimchi

    Koreański omlet z kimchi 48

    ola
    ola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ola domowa
    Kiszona rzepa - na różowo oraz w kimchi

    Kiszona rzepa - na różowo oraz w kimchi 547

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Kimchi – koreański przysmak

    Kimchi – koreański przysmak 34

    marcin.mroczko
    marcin.mroczko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Facet z przepisem
    Kimchi Guk (Zupa Kimchi)

    Kimchi Guk (Zupa Kimchi) 41