Kiszona marchew

386 kliknięć
30.06.2017
blog: Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię i dom

Przepis: Kiszona marchew

Kiszona marchew najlepsza w smaku jest po 5-7 dniach, jest jeszcze chrupiąca, pachnąca, słodka i delikatna w smaku. Dłużej kiszone marchewki już mi tak nie smakują, te krócej kiszone według mnie nie mają smaku kiszonki. Polecam kisić marchew na bieżąco. Kiszone warzywa są zdrowe, dostarczają organizmowi potrzebne żywe kultury bakterii, kwas mlekowy, a także regulują przemianę materii, dlatego polecane są na diecie, czy...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    marchew kiszona z imbirem

    marchew kiszona z imbirem 192

    Izabela P.
    Izabela P. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Wariacje
    Kapusta kiszona w słoikach

    Kapusta kiszona w słoikach 15087

    doowa
    doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    Kiszona marchew

    Kiszona marchew 156

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    kiszona marchew

    kiszona marchew 311