Kiszony barszcz czerwony

4031 kliknięć
28.11.2011
blog: Smaczna Pyza

Przepis: Kiszony barszcz czerwony

Barszcz kiszę nie tylko na Święta Bożego Narodzenia, ale wiele razy w roku bo lubimy go jako dodatek do krokietów czy pierogów. Ja lubię się go po prostu napić, takiego zimnego prosto z lodówki - jest niezwykle orzeźwiający i smaczny. Po zlaniu w butelki można go przechowywać przez kilka tygodni, być może więcej, ale na swoim nie miałam okazji dłuższego testowania bo zawsze wcześniej go zużywałam. A że barszcz właściwie...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    idir
    idir Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    idir.pl
    Barszcz czerwony z kapustą kiszoną

    Barszcz czerwony z kapustą kiszoną 730

    Tradycyjna Kuchnia
    Tradycyjna Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tradycyjna Kuchnia
    Barszcz kiszony

    Barszcz kiszony 2882

    edzia1301
    edzia1301 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U Edytki w kuchni
    Barszcz czerwony

    Barszcz czerwony 981

    gotoewa
    gotoewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Ewy
    Kiszenie buraków do barszczu czerwonego

    Kiszenie buraków do barszczu czerwonego 1414

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Kiszony barszcz czerwony

    Kiszony barszcz czerwony 4031

    alebie
    alebie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    miedzy kuchnia a pokojem
    kiszenie barszczu

    kiszenie barszczu 10805

    sniezka
    sniezka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śnieżka gotuje
    Kisimy barszcz!

    Kisimy barszcz! 6732

    zabciiia
    zabciiia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    lubie jeść
    Kiszenie buraków na barszcz czerwony

    Kiszenie buraków na barszcz czerwony 1879