Kiszony barszcz czerwony

4017 kliknięć
28.11.2011
blog: Smaczna Pyza

Przepis: Kiszony barszcz czerwony

Barszcz kiszę nie tylko na Święta Bożego Narodzenia, ale wiele razy w roku bo lubimy go jako dodatek do krokietów czy pierogów. Ja lubię się go po prostu napić, takiego zimnego prosto z lodówki - jest niezwykle orzeźwiający i smaczny. Po zlaniu w butelki można go przechowywać przez kilka tygodni, być może więcej, ale na swoim nie miałam okazji dłuższego testowania bo zawsze wcześniej go zużywałam. A że barszcz właściwie...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Tradycyjna Kuchnia
    Tradycyjna Kuchnia
    Barszcz kiszony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Barszcz kiszony

    Barszcz kiszony 2872

    edzia1301
    edzia1301
    Barszcz czerwony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Barszcz czerwony

    Barszcz czerwony 961

    Pyza
    Pyza
    Kiszony barszcz czerwony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kiszony barszcz czerwony

    Kiszony barszcz czerwony 4017

    alebie
    alebie
    kiszenie barszczu
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kiszenie barszczu

    kiszenie barszczu 10779

    sniezka
    sniezka
    Kisimy barszcz!
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kisimy barszcz!

    Kisimy barszcz! 6690