Kiszony barszcz czerwony

3807 kliknięć
28.11.2011
blog: Smaczna Pyza

Przepis: Kiszony barszcz czerwony

Barszcz kiszę nie tylko na Święta Bożego Narodzenia, ale wiele razy w roku bo lubimy go jako dodatek do krokietów czy pierogów. Ja lubię się go po prostu napić, takiego zimnego prosto z lodówki - jest niezwykle orzeźwiający i smaczny. Po zlaniu w butelki można go przechowywać przez kilka tygodni, być może więcej, ale na swoim nie miałam okazji dłuższego testowania bo zawsze wcześniej go zużywałam. A że barszcz właściwie...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    alebie
    alebie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    miedzy kuchnia a pokojem
    kiszenie barszczu

    kiszenie barszczu 10011

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Kiszony barszcz czerwony

    Kiszony barszcz czerwony 3807

    sniezka
    sniezka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śnieżka gotuje
    Kisimy barszcz!

    Kisimy barszcz! 6333

    idir
    idir Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    idir.pl
    Barszcz czerwony z kapustą kiszoną

    Barszcz czerwony z kapustą kiszoną 614

    Tradycyjna Kuchnia
    Tradycyjna Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tradycyjna Kuchnia
    Barszcz kiszony

    Barszcz kiszony 2850

    edzia1301
    edzia1301 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U Edytki w kuchni
    Barszcz czerwony

    Barszcz czerwony 915