Klopsiki z kaparami w zalewie octowej

71 kliknięć
24.02.2017
blog: Sio-smutki

Przepis: Klopsiki z kaparami w zalewie octowej

Z mięsa połączonego z pikantnymi filecikami anchois i kaparami usmażyłam niewielkie klopsiki, i zalałam je octową marynatą. Po 1-2 dniach są idealne do jedzenia, i naprawdę pyszne. Polecam też: marynowane klopsiki z szynki. Składniki: Klopsiki: 0,5 kg podgardla wieprzowego 0,5 kg karkówki wieprzowej 40 g. kaparów mały słoiczek filetów anchois 3 jajka ok. 3/4 szklankiwody mąka do oprószenia sól, pieprz olej do smażenia...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Maja K
    Maja K
    Ryba w zalewie octowej
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 21417

    palineczka88
    palineczka88
    Klopsiki w occie...
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Klopsiki w occie...

    Klopsiki w occie... 724

    przypiecu
    przypiecu
    Klopsiki w occie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Klopsiki w occie

    Klopsiki w occie 587