Klopsiki z kaparami w zalewie octowej

49 kliknięć
24.02.2017
blog: Sio-smutki

Klopsiki z kaparami w zalewie octowej

Z mięsa połączonego z pikantnymi filecikami anchois i kaparami usmażyłam niewielkie klopsiki, i zalałam je octową marynatą. Po 1-2 dniach są idealne do jedzenia, i naprawdę pyszne. Polecam też: marynowane klopsiki z szynki. Składniki: Klopsiki: 0,5 kg podgardla wieprzowego 0,5 kg karkówki wieprzowej 40 g. kaparów mały słoiczek filetów anchois 3 jajka ok. 3/4 szklankiwody mąka do oprószenia sól, pieprz olej do smażenia...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Kanie w zalewie octowej

    Kanie w zalewie octowej 2836

    Bożena
    Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje domowe kucharzenie
    Grzyby w zalewie octowej

    Grzyby w zalewie octowej 1341

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Smażone sowy w zalewie octowej

    Smażone sowy w zalewie octowej 465

    Di gotuje
    Di gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Di gotuje
    Kotlety sojowe w zalewie octowej

    Kotlety sojowe w zalewie octowej 586

    Joanna2882
    Joanna2882 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ze smakiem i aromatem
    RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ

    RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ 39697

    ŁOWCA SMAKU
    ŁOWCA SMAKU Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Łowca Smaku
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 36784

    weronikka1
    weronikka1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni u Moniki
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 16713