Kluski śląskie (aka z dziurką) ze szpinakiem

65 kliknięć
20.05.2014
blog: Veganza!

Przepis: Kluski śląskie (aka z dziurką) ze szpinakiem

Dzisiaj szybko i konkretnie: - ok. 300g brykietu szpinakowego (dla mnie brykiet w tym kontekście brzmi jakoś dziwnie) - 2 duże cebule czerwone - pół główki czosnku - łyżeczka ziaren lnu - sól, pieprz - odrobina oliwy Wystarczy wszystko udusić. Nie trzeba dawać dużo oliwy, bo szpinak puści wodę. Kluski kupne, bo ja jestem zbyt leniwy, a i czasu nie ma na takie zabawy.

Zobacz także przepisy na:

    anka-weganka
    anka-weganka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    anka-weganka
    Kluski śląskie z dziurką

    Kluski śląskie z dziurką 500

    MilionSmakow
    MilionSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Milion Smaków
    Kluski śląskie z dziurką

    Kluski śląskie z dziurką 112

    Ola M.
    Ola M. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Oli M.
    Kluski śląskie z "dziurką"

    Kluski śląskie z "dziurką" 104

    justmadefood
    justmadefood Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    JustMadeFood
    Kluski śląskie, z dziurką

    Kluski śląskie, z dziurką 43

    Wiech
    Wiech Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia bez chemii
    Kluski  tarte - śląskie "czorne"

    Kluski tarte - śląskie "czorne" 1549