Kompot rabarbarowo-malinowy

27 kliknięć
20.05.2015
blog: UGOTOWAĆ

Przepis: Kompot rabarbarowo-malinowy

Lekko kwaśny, orzeźwiający i bardzo smaczny - kompot na bazie rabarbaru i malin. Idealny jako napój do obiadu jak i dodatek do słodkich ciast. Aby przygotować poniższy kompot możecie użyć mrożonych malin. Przed podaniem całość schłodzić w lodówce. Składniki: 5 szklanek wody 8 gałązek rabarbaru (co najmniej 0,5 kg) maliny (mogą być mrożone; ilość wg uznania) cukier do smaku Rabarbar obrać, umyć i pokroić na mniejsze kawałki....

Zobacz także przepisy na:

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Kompot rabarbarowo-malinowy

    Kompot rabarbarowo-malinowy 27

    paulinna1
    paulinna1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Qulinaria
    Kompot agrestowy (przetwory)

    Kompot agrestowy (przetwory) 250

    gaita
    gaita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katalog smaków
    Truskawkowa lista przepisów

    Truskawkowa lista przepisów 345

    efrank
    efrank Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mniamniam
    Kompot rabarbarowo-miętowy

    Kompot rabarbarowo-miętowy 38

    Marikijka
    Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pyszne.blox.pl
    Kompot rabarbarowo-jabłkowy

    Kompot rabarbarowo-jabłkowy 25

    Mada
    Mada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MadaWKuchni
    Kompot rabarbarowo – waniliowy

    Kompot rabarbarowo – waniliowy 46