Kompot z agrestu – zaprawa

3329 kliknięć
10.08.2013
blog: Mama gotuje

Przepis: Kompot z agrestu – zaprawa

Kompot z agrestu doskonale nadaje się do zimowych obiadów. Można go podawać na zimno prosto ze słoika albo podgrzać i podawać na ciepło. Ja zazwyczaj podgrzewam i dodaję trochę mąki ziemniaczanej, ewentualnie wody lub cukru. Składniki: agrest woda cukier Przygotowanie: Agrest umyć i wkładać do czystych słoików (4/5 wysokości). Zasypać cukrem (4 łyżki na litrowy słoik). Zalać zimną wodą tak, aby u góry zostało jeszcze około...

Zobacz także przepisy na:

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Kompot z agrestu na zimę

    Kompot z agrestu na zimę 857

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Kompot truskawkowy z agrestem

    Kompot truskawkowy z agrestem 1108

    helawkuchni
    helawkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    helawkuchni
    Kompot z agrestu

    Kompot z agrestu 4493

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Kompot z agrestu i rabarbaru

    Kompot z agrestu i rabarbaru 157

    jarma
    jarma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotujemy rodzinnie
    Kompot z agrestu

    Kompot z agrestu 3087

    finezjaniedrogo
    finezjaniedrogo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    finezjaniedrogo
    kompot z czereśni

    kompot z czereśni 518

    młoda mama
    młoda mama Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mama gotuje
    Kompot z agrestu – zaprawa

    Kompot z agrestu – zaprawa 3329