Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku

106 kliknięć
20.07.2015
blog: Wino i kuchnia

Przepis: Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku

Kotleciki wycięte ze świeżego combra młodego jagnięcia to jedno znajsmakowitszych mięs świata – rarytas podawany wrestauracjach całego Śródziemnomorza, od Portugalii po Izrael. Gdy jednak szukamy dla niego najodpowiedniejszego wina, odruchowo sięgamy po Półwysep Iberyjski – tempranillo lub touriga nacional sprawdzają się wtej roli nadzwyczajnie. Kotleciki jagnięce wrozmarynie iczosnku dla 4 osób Składniki: 60 dag combra...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Stek jagnięcy (3)

    Stek jagnięcy (3) 1901

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Kotlety jagnięce z kością

    Kotlety jagnięce z kością 3593

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    grillowana jagnięcina

    grillowana jagnięcina 2502

    Wiech
    Wiech Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia bez chemii
    Kotleciki jagnięce

    Kotleciki jagnięce 1454

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Jagnięce kotleciki bez kości

    Jagnięce kotleciki bez kości 122

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Jagnięce kotleciki

    Jagnięce kotleciki 18

    HannaT
    HannaT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HIT PYCHOTKA
    JAGNIĘCE KOTLECIKI

    JAGNIĘCE KOTLECIKI 253

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Jagnięce kotleciki z kością

    Jagnięce kotleciki z kością 11765