Kotlety z indyka z cukinią i zapiekane z serem mozarella

116 kliknięć
19.08.2015
blog: Kuchnia Breni

Przepis: Kotlety z indyka z cukinią i zapiekane z serem mozarella

Aromatyczne, kotlety z indyka z dodatkiem plasterków cukinii i sera mozarella. Dodanie do mięsa cukinii, tymianku, sera mozarella sprawia, że kotlety są bogatsze zarówno w smaku i dużo bardziej syte. W lecie można dodawać do mięsa różne warzywa, komponować z ziołami co urozmaici nasze dania mięsne. Zachęcam do takich eksperymentów kulinarnych. Składniki 6-8 kotletów z indyka 1 średnia cukinia, 20 dag sera mozarella, 2...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Greta
    Greta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    winegreta
    Chili con carne

    Chili con carne 533

    iwonasb
    iwonasb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U mnie w kuchni...
    Pierś z indyka z warzywami

    Pierś z indyka z warzywami 4520