Krachai

39 kliknięć
03.09.2012
blog: SlodkoKwasnyCom

Przepis: Krachai

Krachai znany także jako chiński imbir, to zioło kulinarne z południowych Chin i Azji Południowo-Wschodniej. Kłącza przypominają palce wyrastające z kawałka środkowej części. Jest on powszechnie stosowany w kuchni jawajskiej w kuchni kambodżańskiej i znany w kuchni tajskiej. Smak korzenny z wyraźną nutką lawendy.

Zobacz także przepisy na:

    boregi
    boregi
    Kadhai paneer
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kadhai paneer

    Kadhai paneer 358

    samesmaczki.blogspot.com
    samesmaczki.blogspot.com
    porterówka
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    porterówka

    porterówka 6570

    edzia1301
    edzia1301
    Papryka nadziewana
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Papryka nadziewana

    Papryka nadziewana 1448

    slodkokwasny
    slodkokwasny
    Krachai
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Krachai

    Krachai 39