Krachai

40 kliknięć
03.09.2012
blog: SlodkoKwasnyCom

Przepis: Krachai

Krachai znany także jako chiński imbir, to zioło kulinarne z południowych Chin i Azji Południowo-Wschodniej. Kłącza przypominają palce wyrastające z kawałka środkowej części. Jest on powszechnie stosowany w kuchni jawajskiej w kuchni kambodżańskiej i znany w kuchni tajskiej. Smak korzenny z wyraźną nutką lawendy.

Zobacz także przepisy na:

    boregi
    boregi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Licencja na gotowanie
    Kadhai paneer

    Kadhai paneer 370

    evergreen
    evergreen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na krachym spodzie
    Pizza na krachym cieście II

    Pizza na krachym cieście II 70

    slodkokwasny
    slodkokwasny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SlodkoKwasnyCom
    Młode kolby kukurydzy

    Młode kolby kukurydzy 313

    Choochla
    Choochla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Choochla
    Curry w wiejskim stylu

    Curry w wiejskim stylu 76

    slodkokwasny
    slodkokwasny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SlodkoKwasnyCom
    Krachai

    Krachai 40