Krem do przekładania tortów,ciast i ciasteczek.

4511 kliknięć
23.11.2013
blog: Przepisy i porady kulinarne

Przepis: Krem do przekładania tortów,ciast i ciasteczek.

Krem do przekładania ciast. Składniki : 50 dkg masła ( 82 % tłuszczu ) 20 dkg cukru kryształu 3 jajka ( świeże ) olejek cytrynowy lub inny 2 łyżki kakao ( zaparzonego gorącą wodą gdy chcemy zrobić krem czekoladowy ) Sposób wykonania : Masło ucieramy na puszystą masę. Cukier wsypujemy do czystej miski lub rondla, wbijamy jajka i ubijamy na parze lub na małym ogniu do momentu aż cukier cały się rozpuści. Następnie zdejmujemy...

Zobacz także przepisy na:

    marti301984
    marti301984 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni na obcasach
    Tort oreo z M&M i WW

    Tort oreo z M&M i WW 1750

    ILoveBake
    ILoveBake Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I Love Bake
    Tort Oreo – przepis

    Tort Oreo – przepis 1086

    Gosia
    Gosia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia pachnąca wanilią
    KREM  ORZECHOWY

    KREM ORZECHOWY 1789

    karina2882
    karina2882 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowe Torty
    Tort leśny mech

    Tort leśny mech 3091 @

    kejtimejti
    kejtimejti Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sweet Medicines
    Tort Oreo

    Tort Oreo 2148