Krem waniliowy Michel’a Roux

293 kliknięcia
08.08.2013
blog: Kuchnia Agaty

Krem waniliowy Michel’a Roux

Dla Michel’a Roux to Krem Podstawowy. Dla mnie najlepszy sos waniliowy na świecie! Wykorzystywałam go do nadziewania ptysi i małych babeczek lub jadłam polane nim truskawki, maliny, jagody. Jest niezastąpiony i nieprzyzwoicie wręcz pyszny. Spróbujcie go koniecznie, najlepiej jeszcze dziś! Jeśli zależy Wam na „cięższej” konsystencji kremu, możecie już ostudzony zmiksować z zimnym masłem (do miksowanego masła dodajemy po...

Zobacz także:

    agata
    agata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Agaty
    Krem waniliowy Michel’a Roux

    Krem waniliowy Michel’a Roux 293

    sklorek
    sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyry na Gaz
    Lody waniniliowe wg. Michel'a Roux

    Lody waniniliowe wg. Michel'a Roux 82

    majka
    majka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kalejdoskop kulinarny
    Gofry wg Michela Roux.

    Gofry wg Michela Roux. 78

    lena88
    lena88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rhubarb Baby
    Krem waniliowy z matchą

    Krem waniliowy z matchą 49

    Apetyt Smaku
    Apetyt Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyt Smaku
    Naleśniki Michel Roux

    Naleśniki Michel Roux 12

    macuisine.pl
    macuisine.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    macuisine
    Ptysie z kremem waniliowym

    Ptysie z kremem waniliowym 68