Krem z kopru włoskiego z nutą cytryny i cynamonu

66 kliknięć
27.03.2013
blog: Nóż i Widelec

Przepis: Krem z kopru włoskiego z nutą cytryny i cynamonu

Był już u mnie seler, por i szparagi. Nadszedł czas na kopra włoskiego. Zupa krem, mega rozgrzewająca. Z nutą cytryny i cynamonu. Pikantna od czarnego pieprzu. Z przepisu Grega i Lucy Malouf z książki „Moorish. Flavours from Mecca to Marrakech”. Krem z kopru włoskiego z nutą cytryny i cynamonu Potrzebne składniki: 1 cebula, pokrojona w kostkę 1 por, pokrojony w cienkie plasterki 2-3 ząbki czosnku, pokrojone w plasterki 3-4...

Zobacz także przepisy na:

    panipanidomu
    panipanidomu
    Koper włoski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koper włoski

    Koper włoski 3418