Krewetki i ogonki raków w kremowym sosie

172 kliknięcia
21.09.2016
blog: Pani Kucharka

Przepis: Krewetki i ogonki raków w kremowym sosie

Krewetki i ogonki raków w kremowym sosie Składniki na 4 porcje 1 małe opakowanie krewetek w zalewie własnej 1 małe opakowanie ogonków raków w zalewie własnej (Po odlaniu zalew, około 400 gram krewetek i ogonków ) 2 małe marchewki 1 łodyga selera naciowego 1 mniejsza cebula 500 ml śmietanki do gotowania * o małej zawartości tłuszczu jeśli sos będzie tłusty, danie będzie ciężko strawne sól, pieprz 2 mniejsze ząbki czosnku 1...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Złociste krewetki

    Złociste krewetki 3506

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Krewetki w cieście

    Krewetki w cieście 5306