Krucha karkówka panierowana w bułce tartej

1398 kliknięć
24.09.2013
blog: Smakowirówka

Przepis: Krucha karkówka panierowana w bułce tartej

Kotlet w postaci panierowanej karkówki. Kilkugodzinne moczenie mięsa w mleku spowodowało, że karkówka stała się bardzo delikatna i krucha. Polecam wypróbowanie tego przepisu, a udowodnię, że schab i filet kurczaka nie jest jedynym mięsem idealnym na kotleta w panierce. Składniki: - 0,5 kg mięsa z karkówki - 1/2 cebuli - 1/2 szklanki mleka - bułka tarta do obtoczenia - sól i pieprz - 1 jajko Przygotowanie: Karkówkę pokroić...

Zobacz także przepisy na:

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Kotlety z karkówki, panierowane

    Kotlety z karkówki, panierowane 489

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643

    iwonasb
    iwonasb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U mnie w kuchni...
    Podwójny schabowy Magdy Gessler

    Podwójny schabowy Magdy Gessler 5390

    Asch
    Asch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Praktyczna.pl
    Diabelski schab w panierce

    Diabelski schab w panierce 154