Kruche babeczki z meksykańskim nadzieniem

1525 kliknięć
05.06.2013
blog: Jest Smak

Przepis: Kruche babeczki z meksykańskim nadzieniem

Kruche babeczki nadziane farszem z tuńczyka, kukurydzy, czerwonej fasoli i pora to doskonała propozycja na przekąskę piknikową lub imprezową. U mnie świetnie sprawdziły się akurat w tej drugiej sytuacji. Same spody można zrobić spokojnie kilka dni wcześniej, ponieważ kruche ciasto nie psuje się szybko. Przygotowany farsz najlepiej nakładać do babeczek tuż przed podaniem, dzięki temu nie nasiąkną zanadto od nadzienia....

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Agabi
    Agabi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    POTRAVEL
    Kruche babeczki z nadzieniem

    Kruche babeczki z nadzieniem 3437

    Agabi
    Agabi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    POTRAVEL
    Kruche babeczki z nadzieniem

    Kruche babeczki z nadzieniem 5448