Krucho-drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami

657 kliknięć
15.12.2013
blog: figowe smaki

Przepis: Krucho-drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami

Nadzienie: 0,5 kg kapusty kiszonej garść suszonych grzybów 1 cebula pieprz, ziele angielskie, liść laurowy 1 łyżeczka kminku 3 łyżki oliwy 3 łyżki bułki tartej Grzyby opłukać, namoczyć na noc w wodzie. Następnego dnia wodę odlać, nalać nowej i gotować do miękkości. Po ostudzeniu grzyby pokroić na mniejsze kawałki. Kapustę przepłukać, i pokroić w razie potrzeby, dodać grzyby, przyprawy i gotować w garnku do aż kapusta...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Yen_z_Ven
    Yen_z_Ven Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śladami Futrzaków
    Paszteciki krucho-drożdżowe

    Paszteciki krucho-drożdżowe 3052

    Mariola88
    Mariola88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowe ciasta
    Paszteciki krucho-drożdżowe

    Paszteciki krucho-drożdżowe 2728

    Natalaada
    Natalaada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUCHNIA NATKI
    PASZTECIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

    PASZTECIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI 3557

    sisters
    sisters Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paleta Smaku
    Paszteciki z kapustą i grzybami

    Paszteciki z kapustą i grzybami 2911

    mayas
    mayas Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mancia w kuchni
    Paszteciki z kapustą i grzybami

    Paszteciki z kapustą i grzybami 130