Kuchnia Szwajcarska – podsumowanie i pożegnanie

161 kliknięć
07.05.2013
blog: Follow The Taste

Przepis: Kuchnia Szwajcarska – podsumowanie i pożegnanie

Wszystko co dobre się kończy, więc i mój czas w Szwajcarii niestety dobiegł końca. Po 14 miesięcznym stażu musiałam opuścić Genewę oraz moje małe pod genewskie, francuskie miasteczko i wrócić do Warszawy. Stąd też idea do napisania postu o tym co udało mi się zaobserwować przez ten cały rok. Przede wszystkim ilość sera jaką jadłam zwiększyła się wieeelokrotnie. Szwajcaria słynie z wyśmienitych serów. Jednym z...

Zobacz także przepisy na:

    bastalena
    bastalena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    bastalena
    Nie ma weny, nie ma bastaleny #2

    Nie ma weny, nie ma bastaleny #2 37

    VeganCorner
    VeganCorner Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    VeganCorner
    Czas na podsumowanie

    Czas na podsumowanie 37

    burczymiwbrzuchu
    burczymiwbrzuchu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    burczymiwbrzuchu
    Imprezowe przekąski

    Imprezowe przekąski 3338

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Chleb szwajcarski

    Chleb szwajcarski 235

    Bea
    Bea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bea w Kuchni
    Szczęśliwego! :)

    Szczęśliwego! :) 180

    kochanyptysiu
    kochanyptysiu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wielki apetyt
    BlogerChef- podsumowanie

    BlogerChef- podsumowanie 86