Kuchnia Toskańska Piotra Adamczewskiego. Wyd. RM. Recenzja.

11 kliknięć
05.12.2016
blog: Słodkie okruszki

Przepis: Kuchnia Toskańska Piotra Adamczewskiego. Wyd. RM. Recenzja.

Dziś chciałabym polecić Wam książkę „Kuchnia Toskańska” Piotra Adamczewskiego. Jest to nie tylko niezwykle apetyczny i inspirujący zbiór przepisów, ale także niejako bardzo ciekawy przewodnik po Toskanii. Autor przez kilkanaście stron poleca nam ciekawe miejsca, które warto zwiedzić, pyszne dania, które podczas takiej podróży po prostu nie sposób nie zjeść. Piotr Adamczewski o samej Toskanii mówi, że jest „krainą tysiąca...

Zobacz także przepisy na:

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    chleb toskański

    chleb toskański 93

    kulinarny fotoblog
    kulinarny fotoblog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny fotoblog
    toskańskie smaki

    toskańskie smaki 87