Kurczak faszerowany

4478 kliknięć
07.11.2011
blog: Smak mojej kuchni

Przepis: Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany, podany na zimno. Można goserwowaćbezdodatków, zsałatkąlub na kanapce.Najtrudniejszą czynnością będzie tutaj "luzowanie" kurczaka czyli pozbawienie go kości.Czynnośćwymagająca staranności i cierpliwości. Jak zwykle wspomógł mnie Mąż i po 30 minutach miałam totalnie wyluzowanego kurczaka :) Kurczak faszerowany Składniki: 1 kurczak (około 1,5kg) 400g mięsa mielonego (wieprzowego lub drobiowego) 200g...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    danusia19671
    danusia19671
    Kurczak faszerowany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurczak faszerowany

    Kurczak faszerowany 4160

    Karolaa
    Karolaa
    Kurczak faszerowany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurczak faszerowany

    Kurczak faszerowany 3056

    maminek61
    maminek61
    Kurczak faszerowany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurczak faszerowany

    Kurczak faszerowany 2569

    moje pasje
    moje pasje
    Faszerowany kurczak
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowany kurczak

    Faszerowany kurczak 5814

    patusia
    patusia
    Kurczak faszerowany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurczak faszerowany

    Kurczak faszerowany 4478

    SePichce
    SePichce
    Kurczak faszerowany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurczak faszerowany

    Kurczak faszerowany 7179