Kurczak po koreańsku z pastą gochujang

55 kliknięć
09.11.2017
blog: Magazyn Kuchenny

Przepis: Kurczak po koreańsku z pastą gochujang

Duszony kurczak w pikantnym sosie z dodatkiem pasty gochujang nie tylko dla amatorów egzotycznym potraw. Większość składników na tę potrawę znajdziecie w większości dużych supermarketów, a pikantną pastę gochujang (czytaj: goczudżang) w sklepach z żywnością koreańską lub kuchniami świata. Kupcie ją koniecznie, jeśli chcecie poeksperymentować trochę z kuchnią koreańską. Kurczak po koreańsku duszony z pastą gochujang, sosem...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    tylife.pl
    tylife.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tylife.pl
    Koreańskie placki.

    Koreańskie placki. 435

    Aleksandra
    Aleksandra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Aleksandry
    ZUPA TROCHĘ KOREAŃSKA

    ZUPA TROCHĘ KOREAŃSKA 503

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Pikantny koreański kurczak (Dak Bokkeum Tang)

    Pikantny koreański kurczak (Dak Bokkeum Tang) 245

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Zupa koreańska

    Zupa koreańska 1894

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Co jadaliśmy w Korei

    Co jadaliśmy w Korei 241