Kurczak po tajsku w kokosowej panierce

474 kliknięcia
06.10.2011
blog: Monikucha Online

Przepis: Kurczak po tajsku w kokosowej panierce

Kurczak po tajsku w kokosowejpanierce Kolejny przepis prosto z Tajlandii, kurczak w kokosowej panierce, bardzo popularny w fast food, sprzedawany na ulicach jak i w restauracjach. Po 24 godzinach marynowania uzyskujemy soczyste mięso, o delikatnym, kokosowym aromacie. Latem, zamiast piekarnika udka możemy ugrilować. Podajemy np. z tajskim ryżem gotowanym w mleczku kokosowym. wersja do druku Składniki: 3-4 udka kurczaka...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    Tajska zupa kokosowa z kurczakiem

    Tajska zupa kokosowa z kurczakiem 604