Kurza pierś, sambal oelek i musztarda

524 kliknięcia
05.10.2012
blog: MiszMasz Marghe

Przepis: Kurza pierś, sambal oelek i musztarda

Bardzo szybkie i proste danie. 2 (podwójne) kurze piersi Marynata: 2 łyżeczki sambal oelek 3 łyżki oliwy 3 łyżeczki musztardy 2 łyżki przecieru pomidorowego 2 łyżeczki sosu sojowego pieprz Piersi ponacinać. Składniki marynaty wymieszać, zalać nią mięso i odstawić na jakieś 2 h. Piekarnikrozgrzaćdo 200 stopni. Mięso piec około 30 minut. W trakcie pieczenia można je podlać niewielką ilością wody

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kasia123
    Kasia123
    Pieczone kurze udka
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczone kurze udka

    Pieczone kurze udka 2435

    qulinarna
    qulinarna
    Kurze łapki przepis
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurze łapki przepis

    Kurze łapki przepis 2643