Kurza pierś, sambal oelek i musztarda

516 kliknięć
05.10.2012
blog: MiszMasz Marghe

Kurza pierś, sambal oelek i musztarda

Bardzo szybkie i proste danie. 2 (podwójne) kurze piersi Marynata: 2 łyżeczki sambal oelek 3 łyżki oliwy 3 łyżeczki musztardy 2 łyżki przecieru pomidorowego 2 łyżeczki sosu sojowego pieprz Piersi ponacinać. Składniki marynaty wymieszać, zalać nią mięso i odstawić na jakieś 2 h. Piekarnikrozgrzaćdo 200 stopni. Mięso piec około 30 minut. W trakcie pieczenia można je podlać niewielką ilością wody

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    PasjaSmaku
    PasjaSmaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PasjaSmaku
    Sambal oelek

    Sambal oelek 1147

    karolina_889
    karolina_889 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kaprysy Karolki
    Sambal oelek

    Sambal oelek 313

    justylla
    justylla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Readeat.pl
    Bakłażany z sambal matah

    Bakłażany z sambal matah 25

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Steki z indyka z sambal oelek

    Steki z indyka z sambal oelek 162