Labraks z sosem pommery

238 kliknięć
04.12.2012
blog: Paleta Smaku

Przepis: Labraks z sosem pommery

Oto labraks vel okoń morski (czasem również występujący na naszych talerzach jako sea bass;)). W Polsce nie jest to ryba bardzo popularna, chociaż coraz łatwiej dostępna - najczęściej świeża, w całości. I pyszna! Tym razem wyfiletowałam dwa małe labraksy (ok. 300 g każdy), postanowiłam je zgrillować i podać z gęstym sosem pommery, ryżem i szpinakiem. Oto idealny sposób na obiad lub kolację :) SKŁADNIKI : (dla 2 osób) 4...

Zobacz także przepisy na:

    gatita
    gatita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne przygody Gatity
    Labraks pieczony w folii

    Labraks pieczony w folii 642

    pookcook
    pookcook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pookcook
    Labraks w sosie limetkowym

    Labraks w sosie limetkowym 119

    pookcook
    pookcook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pookcook
    Labraks pieczony

    Labraks pieczony 3214

    sisters
    sisters Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paleta Smaku
    Labraks z sosem pommery

    Labraks z sosem pommery 238