Łazanki z kiszoną kapustą i pieczarkami.

324 kliknięcia
05.04.2013
blog: kulinarny zakątek ao12

Przepis: Łazanki z kiszoną kapustą i pieczarkami.

Już od jakiegoś czasu chodziły za mną łazanki. Zrobiłam je dość szybko, użyłam gotowego makaronu na łazanki. Kapustę ugotowałam w szybkowarze (10 minut na 2 poziomie). Składniki: 500 g makaronu-typu łazanki, 500 g kiszonej kapusty, 250 g pieczarek, 2 duże cebule, pieprz i sól do smaku, odrobina mrożonego koperku, 2 łyżki masła, 1. Ugotuj kapustę (przygotowanie kapusty w szybkowarze zajęło mi 10 minut na 2 poziomie). Ugotuj...

Zobacz także przepisy na:

    ellae
    ellae Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Podróże ze smakiem
    łazanki z kiszoną kapustą

    łazanki z kiszoną kapustą 533