Ligawa, wołowina pieczona w niskiej temperaturze bez soli

2027 kliknięć
24.06.2017
blog: Apetyczna babeczka

Przepis: Ligawa, wołowina pieczona w niskiej temperaturze bez soli

Mięso dobrej jakości wymaga odpowiedniego potraktowania i czasu aż będzie doskonałe, tak więc pośpiech nie jest tu wskazany. Ligawa jest idealnym mięsem na tatar jak również na pieczeń. Przepis sprawdzony już wielokrotnie, mięso po upieczeniu powinno być lekko różowe i soczyste. Zupełnie zrezygnowałam z dodawania soli aby mięsa nie wysuszyć, mieszanka przypraw i ziół sprawia, że wszelkie inne dodatki są zbędne. Składniki: -...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    mk27
    mk27
    Test: Steki z ligawy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Test: Steki z ligawy

    Test: Steki z ligawy 3525

    Słodka Babka
    Słodka Babka
    Rostbef pieczony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rostbef pieczony

    Rostbef pieczony 4773

    malinyWkuchni
    malinyWkuchni
    Stek wołowy Malina
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stek wołowy Malina

    Stek wołowy Malina 986