Łosoś pomarańczowo-imbirowy z awokado i mango

115 kliknięć
28.01.2015
blog: Follow The Taste

Przepis: Łosoś pomarańczowo-imbirowy z awokado i mango

Składniki (na dwie porcje): Ryba: 300-400 g filetu z łososia sok świeżo wyciśnięty z jednej pomarańczy 1 łyżka miodu mały kawałeczek (około 0.5 cm) świeżego imbiru 2 łyżki sosu sojowego dwie szczypty przyprawy do piernika (opcjonalnie, ale wg mnie dodaje ona fajnego posmaku) jedna – dwie szczypty płatków chilli lub ostrej papryki w proszku Ryz: 3/4 szklanki ryżu (użyłam zwykły i dziki) 2 łyżki sosu sojowego 1/2 łyżeczki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Tatar z łososia, z mango i awokado

    Tatar z łososia, z mango i awokado 52