Łosoś w cieście francuskim z morelami

151 kliknięć
25.11.2012
blog: Eterno od kuchni

Łosoś w cieście francuskim z morelami

Składniki: ciasto francuskie serek filadelfia łosoś norweski wędzony 200g Morele konserwowe ETERNO Przyrządzanie: Rozłożyć ciasto francuskie, pokroić w kwadraty. Ułożyć na nim kawałek łososia. Posmarować go serkiem, na wierzchu ułożyć odcedzone i pokrojone w paski morele ETERNO. Zawinąć ciasto. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 st.C. przez około 15 minut. Smacznego! Rozgrzewające, zimowe danie z...

Zobacz także:

    zewa
    zewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ewa w kuchni
    Łosoś w cieście francuskim

    Łosoś w cieście francuskim 216

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Łosoś w cieście francuskim

    Łosoś w cieście francuskim 17

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    łosoś w cieście francuskim

    łosoś w cieście francuskim 1052